Kiinnostaako myynti- ja markkinointiala työurana?

Oletko kiinnostunut myynti- ja markkinointialasta tulevaisuuden työuranasi tai ehkä olet jo alalla toimiva nuori? Onko mielessäsi asioita, jotka estävät mielestäsi alalle lähtemisen - monet niistä ovat myyttejä.

Akavaan kuuluva Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset SMKJ on avannut nuorisotoiminnan uudet nettisivut osoitteessa http://www.youngsales.fi  Sivuston tarkoituksena on jakaa nuorille tietoa myynti- ja markkinointialasta sekä SMKJ:n jäsenyyden hyödyistä. Youngsales.fi -sivut on suunnattu myynnistä ja markkinoinnista kiinnostuneille opiskelijoille sekä jo työelämässä toimiville busineksen ammattilaisille.

Sivustolla pyritään lisäämään nuorten tietoutta myynti- ja markkinointialasta uravaihtoehtona sekä vahvistamaan alan imagoa ja kiinnostavuutta. SMKJ:n oppilaitosyhteistyön tavoitteena on tukea myynnin ja markkinoinnin opetuksen kehittämistä ja vahvistaa opetuksen työelämälähtöisyyttä.

Tutustu sivuihimme!

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>